Wave city games

Optimalisatie van een bestaande website, op basis van een fris design, herindeling van navigatiestructuur en toepassen van conversie best practices voor e-commerce.

Read more

Het speelkasteel

Een sterke combinatie van een mooie website die hoog scoort in de zoekmachines voor een zeer specifiek doelpubliek.

Read more

On-geloof-lijk

Tijdens mijn vorige job bij het Bisdom Gent waar ik verantwoordelijk was voor alles wat met nieuwe en sociale media te maken had, stond ik in voor de realisatie van on-GELOOF-lijk. Deze website had als doel scholieren, katholieke gelovige en andere geintresseerden een luchtige inhoud aan te bieden op een interactieve multimediale manier. Voor de […]

Read more

Lion Cut Diamonds

Voor een klant in de diamant sector uit het Gentse, werkte ik een mooie website uit met de uitstraling van pure luxe en prestige. Een geslaagd geheel van de uitstraling, met toch het behoud van een gebruiksvriendelijke navigatie was het resultaat.

Read more

Marvel

Tweetalige drupal 7 website voor een groothandelaar in wasserij-uitrustig en kledingbeheer uit Vlaams-Brabant. Deze website werd volledig gebouwd met de focus op schaalbaarheid, het beheren van eigen content, en het weergeven van alle productcategoriën op een eenvoudige, overzichtelijke wijze

Read more

‘t Kookpunt

website minionderneming het kookpunt

Voor de mini-onderneming waarvan ik deel uitmaakte tijdens mijn opleiding als Traiteur-banket aannemer werkte ik de website, en de huisstijl van ‘t Kookpunt uit. Op deze website konden onze ouders, en bezoekers van de verschillende Activiteiten die wij organiseerden zich informeren omtrent de menu’s, en contact opnemen via een contactformulier.

Read more

Fonds VZW kerkopbouw

website kerkopbouw

Kleine website voor Font Kerkopbouw, de VZW die financiële steun zoekt voor het uitbouwen van de Katholieke kerk in Vlaanderen.

Read more

top