Whipple Museum

whipple museum interactive

Voor het Whipple Museum in Cambridge(UK) werktte ik in 2009 een interactieve rondleiding doorheen het museum uit. Dit project omvatte alle aspecten van klantenrelatie tot uitwerking en aflevering van het project

Read more

Knutselkraam

In het kader van een ontwerp wedstrijd op het DSDesign forum, werkte ik voor het Nederlandse Knutselkraam een nieuwe stijl uit voor hun website, dat de focus legt op gebruiksvriendelijkheid, een mooi ogend geheel, en enkele accenten zoals de hoofding. Na zovele jaren ben ik nog steeds blij met het resultaat.

Read more

Pet Heaven

logo petheaven

Pet Heaven, is de naam van een project dat ik tijdens men studentenjaren wou lanceren. Hèt idee was om een online herdenkingsplaats te maken voor mensen die hun dierbare vier of twee voeter verloren waren. Door tijdsgebrek heb ik het project stopgezet na het ontwerpen van dit logo. Maar het verdient toch een waardige plaats […]

Read more

Motion 4 Games

motion 4 games logo

Voor een ontwerp wedstrijd op het Nederlandse DSdesign forum maakte ik een logo voor motion 4 games. Een flitsend logo met daarin de nodige dynamiek en passende stijlen die vaak terug te zien zijn in de gaming scène. Geen winnaar helaas, maar toch een mooie toevoeging aan mijn portfolio.

Read more

Product website Flight design CT

flight design ct flash website mct

Voor de module Multimedia 3 werkte ik tijdens mijn bacheloropleiding een product website uit voor Flight Design. De programmering gebeurde in Actionscript 3, met XML als datasoure. Het resultaat, een dynamische website met alle multimedia aspecten om de nodige interactie te creëren.

Read more

Serve XS

layout serve XS

Tijdens een ontwerp wedstrijd werkte ik voor Serve XS uit Nederland, een volledige visuele huisstijl uit in Illustrator. De ontwerp oefening gaf me de mogelijkheid om Adobe illustrator beter te leren kennen, en mijn digitale creatieviteit te tonen. Een geslaagd resultaat dat na meer dan 8 jaar nog steeds hedendaags is.

Read more

YEPS

yeps rich internet application mct

YEPS, of beter gezegd Your Electronic PErsonal Startpage, is een project dat ik volledig uitwerkte als eindopdracht voor de module Rich Internet applications tijdens mijn bachelor opleiding in de multimedia en communicatie TEchnologie. Alle aspecten zijn van eigen hand, van het idee, tot het concept, uitwerking van de interface en codering en implementatie van alle […]

Read more

Uniq – Print

logo uniq print

Voor Uniq-Print uit Nederland werkte ik tijdens een ontwerp-wedstrijd een nieuw logo uit. Fris dynamisch en hedendaags. Een mooie toevoeging aan mijn portfolio.

Read more

Abij van Tongerlo interactief

interactieve zoektoch abdij tongerlo

Voor onze eindopdracht van de module Multimedia werktte ik samen met mijn medestudent, Jan Persoons een interactieve rondleiding door de abdij van Tongerlo (BE) uit. Alle aspecten van onze opleiding kwamen aan bod: soundmixing, filmen, video-montage, fotografie, programmeren, grafische vectorische elementen tekenen en alles in een mooi interactief geheel gieten.

Read more

1 2

top