Waarom kiezen voor Magnefik als partner

Magnefik is niet “de zoveelste web-bubble in het vlaamse digitale landschap”. Integendeel! Wij proberen ons te onderscheiden door verschillende skills te combineren, proactief mee te denken met de klant, en een gepaste oplossing te vinden voor ieder probleem.

Eindeloze Passie en energie

Lode Schoors richtte begin 2014 zijn eenmanszaak op dat de naam Magnefik draagt. Deze activiteit is gegroeid uit een constante passie en honger naar digitale toepassingen. Naast zijn fulltime job als Digital Marketing Specialist bij Beobank NV/SA richt Lode zich op Magnefik en Topdating.

Magnefik is een all-arround digitaal agentschap dat groots is in het klein zijn. Met een brede expertise op gebied van web, en programmering, maar ook een uitgebreide know-how rond digitale marketing en security is Magnefik de uitstekende partner voor het realiseren van uw projecten.

Lode is er in geslaagd om van zijn hobby een beroep te maken. Wat begon als hobby op zijn 10de levensjaar door het maken van een Geocities website, en andere kleine websites voor fictieve bedrijven, of kleine verenigingen in de kempen is uitgegroeid door een volwaardig professionele metier onderbouwd door jarenlange ervaring in de meest diverse sectoren.

Up to date expertise

Door de verschillende jobs die Lode combineert, heeft hij een goed beeld van de aspecten die succesvol zijn binnen de Internet marketing. Een constante honger naar meer efficiënte oplossingen voor het oplossen van problemen rond digitale marketing en e-commerce houdt hem scherp.

Deze know-how zet hij op zijn beurt in om de klanten van Magnefik verder te helpen bij het succesvol uitdenken en bouwen van een oplossing dat garantie staat voor een succesvol digitaal verhaal.

Ons eigen freelance netwerk

Buiten de brede kennis die Magnefik zelf in huis heeft, beschikken wij ook over een uitgebreid netwerk van experts om u verder te helpen. Denk maar aan drupal developers, testers voor de quality assurance van uw projecten, of digitale marketeers. Magnefik denkt met zijn klanten mee, en zorgt ervoor dat de juiste mensen ingeschakeld worden voor de taak of opdracht die moet vervuld worden.

Wij denken mee met onze klanten

Meedenken met klanten beschouwt Magnefik als één van de belangrijkste aspecten in het succesvol realiseren van projecten. Hoe gaat de klant dit medium hanteren? Zouden we niet beter kiezen voor een oplossing in de vorm van een CMS systeem? Is er een actie gekoppeld aan deze website? Heeft u de juiste bedrijfsdoelstellingen gedefinieerd? Een antwoord op deze, en alle andere vragen krijgt u wanneer u voor Magnefik kiest

Ervaring in verschillende sectoren

Door de jaren heen heeft Magnefik vele projecten gerealiseerd in de luxe branche, maar ook in immobiliën, de financiële sector, verzorgingsbranche en zelfs voor de religieuze sector. Door deze ervaring kan Magnefik uw project beter inschatten, en u ondersteunen bij het maken van de juiste beslissingen.

Onze milieuvriendelijke visie

Sinds de opstart van Magnefik in 2014 streeft Lode ernaar een ecologische visie te respecteren. Concreet betekent dit dat wij enerzijds kiezen voor openbaar vervoer indien mogelijk wanneer wij naar onze klanten of prospecten gaan voor een meeting. Ook proberen wij de papierverspilling te vermijden, en zijn wij grote fan van videoconferenties.

top