CMS integratie

Het ontwikkelen van een website op basis van een bestaand CMS zoals WordPress, Drupal of Joomla heeft zijn voordelen. Bij Magnefik kan u terrecht voor het ontwikkelen van uw website op maat, maar ook voor de creatie van jouw website met behulp van een betrouwbaar CMS -systeem helpt Magnefik jou op weg!

In tegenstelling tot een website die voor jouw op maat gebouwd wordt door Magnefik is een CMS een webapplicatie die gebouwd is door externe ontwikkelaars, en die door ons kan geinstalleerd worden op vraag van de klant. Eens de installatie voltooid is, biedt een CMS tal van mogelijkheden.

Buiten de standaard personalisaties zoals het toevoegen van je bedrijfslogo, persoonlijke huisstijl en inhoud is het met een CMS ook mogelijk om allerlei toeters en bellen toe te voegen. Denk hierbij maar aan bijvoorbeeld de integratie van een chat-systeem, een rating systeem, webshop, RSS-feed etc.

Anno 2017 kiezen bedrijven vaker dan ooit voor een CMS. Elke CMS heeft zijn voor en nadelen. Magnefik helpt u de juiste keuzes maken, met anlayse van uw situatie vandaag, maar nog belangrijker met oog op de toekomst, en met het doel om u te helpen jouw objectieven te verwezenlijken.

top