Website op maat

Wenst u uw bedrijf in de spotlights te zetten? Uw omzet te vergroten, of een radiocampagne te lanceren, met daaraan gekoppeld een landingspagina waarop gebruikers hun gegevens kunnen invullen?

Magnefik heeft jaren ervaring in het ontwikkelen en optimaliseren van uw website. Wij gaan met u op zoek naar de beste oplossing om samen uw doelen te behalen. Met behulp van de laatste nieuwe technieken en snufjes werken wij met u een pracht van een website uit, die bovendien goed converteert.

Wij helpen u de juiste keuzes te maken, en de juiste tools aan te reiken om het succes te meten. Wanneer u kiest voor een website op maat, zijn er oneidig veel mogelijkheden om toepassingen en tools te combineren.

In tegenstelling tot ontwikkeling van een website met behulp van een CMS zoals wordpress of Drupal heeft u als klant, en wij als ontwikkelaar alle controle over wat er met je code en database gebeurd.

Wanneer u kiest voor een website op maat, kunnen wij focussen van bij de start van het project om uw website te optimaliseren waar nodig voor het behalen van goede zoekresultaten of het integreren van sociale media.

Laat u overtuigen om te kiezen voor Magnefik voor het ontwikkelen van uw website op maat, en bekijk ons portfolio

top