Website optimalisatie

Het zit hem in de details

Zonder al te veel technische kennis te hebben, kan u als klant in samenwerking met Magnefik uw bestaande verbeteren. Wij maken een gepersonaliseerd plan van aanpak, dat u op maat van uw budget en timing kan uitvoeren.

Website optimalisatie is een krachtige techniek die een directe impact heeft in de conversioratio van uw webshop, landingspagina, of website.

Hoe de verschillende elementen geplaatst zijn, of de inhoud makkelijk bereikbaar is binnen enkele muisklikken, en welke kleuren waar gebruikt worden, , zijn maar enkele van de vele factoren die uw online succes bepalen. Magnefik helpt u aan de hand van concrete tips snel op weg.

Doe het zelf

Wenst u zelf aan de slag te gaan bij de optimalisatie  van uw website ?  Vraag dan aan ons om een uitgebreide audit en een actieplan op te stellen. Op deze manier bent u zeker dat de juiste items geoptimaliseerd worden, en dat de focus op optimalisatie en niet op verfraaiing zit.

Wij willen u graag helpen

Magnefik helpt niet enkel bij het integreren en optimaliseren van uw digitale strategie, ook bij het optimaliseren van uw bestaande website, steken wij graag de handen uit de mouwen. Magnefik kan hiervoor rekenen op jaren ervaring in de online wereld, waardoor we perfect weten waar, en hoe pagina’s,  laadtijd, elementen, leesbaarheid en zo voort te fine-tunen, met het oog uw digitale conversie te verhogen.

top