Website ontwikkeling

Samen met onze klanten bepalen wij de digitale strategie op basis van de doelstellingen voor ieder project. Daarna gaan wij aan de slag. Het ontwikkelen en uitdenken van een optimale ervaring voor de gebruiker is onze specialiteit. Een goed gebouwde, onderbouwde website is één van de belangrijkste stappen bij het digitaliseren van uw merk, of het lanceren van uw campagne.

Een gepaste oplossing op basis van uw noden en budget

Het schalen van het project gebeurd steeds met de doelstelling van de klant in het achterhoofd. Niet alleen willen wij de gepaste oplossing bieden die u helpt een maximale return te genereren, Wij willen eerst en vooral uw merk proeven, voelen, en begrijpen zodat wij op een professionele manier ons kunnen connecteren met u, en uw identiteit.

Een digitaal project vraagt om de juiste aanpak

Of het nu gaat om een campagne website, een portaal met een specifieke inhoud, of wat dan ook. Wij zorgen ervoor dat u de juiste tools in handen hebt om het te maken op het wereldwijde web.

De keuze van de juiste technologie hangt samen met het bepalen van de doelstellingen. Op basis van het inleidingsgesprek dat wij hebben met onze klanten bepalen wij de KPI, de technologie, en aanpak van het project. Magnefik kan u bijstaan met het maken van de verschillende keuzes die komen kijken bij het ontwikkelen en uitwerken van een project.

Wij adviseren u niet alleen, wij realiseren ook de ontwikkeling van uw website op maat, of  de uitwerking van een kwalitatieve CMS website, door gebruik te maken van een erkend CMS systeem zoals Drupal of WordPress.

top