Zoekmachine optimalisatie

Het optimaliseren van uw website voor de verschillende zoekmachines is cruciaal voor het verbeteren van de conversie. Met Magnefik als partner kan u rekenen de nodige know-hoe voor uw online succes te vergroten.

Waarmee kan je best beginnen?

Er zijn vele bedrijven die snel succes beloven bij het optimaliseren van jouw zoekresultaten op google, Bing, of Yahoo. Een goede raad hierin is om u goed te informeren, en te kijken met welke partner het beste resultaat kan behaald worden. Zoekmachine optimalisatie, beter bekend als SEO is een intensieve taak die focus, en professionalisme vereist.

 

Gedaan met links kopen om snelle resultaten te behalen

Wat vele concurrenten in het verleden deden om snelle resultaten te behalen was het kopen van links op verschillende websites van lage kwaliteit. Anno 2018 is deze techniek niet alleen onfair tenopzichte van de concurrentie, ook straft het algoritme van Google en andere zoekrobots deze techniek zwaar af. Magnefik kiest voor een veilige, eerlijkere oplossing waarbij het creëren en optimaliseren van relevante. Inhoud en informatie centraal staat. Een meerwaarde creëren voor de bezoekers van uw website, betekent een meerwaarde creëren voor u, en de positionering van de verschillende zoekresultaten die gelinkt zijn aan uw bedrijf.

top