Professionele emails versturen

E-mail blijft een belangrijk communicatie middel, wanneer het gaat om het promoten en verkopen van uw producten. Magnefik ondersteunt u bij het ontwerpen en versturen van uw e-mail campagnes

De spam-folder vermijden

Niet alleen het ontwerpen, en het kiezen van de juiste tone-of-voice voor een specifiek doelpubliek is belangrijk. Wat vaak vergeten wordt is het maken van een correcte e-mail die niet in de spam terecht komt. Een goed onderwerp, de juiste timing, en het inzetten van de juiste tools bepalen van succes van een email campagne.

 

Leesbaar en beschikbaar op mobile

het aandeel van mobiele gebruikers groeit elke dag. daarom is het ook belangrijk om het bij versturen van e-mail campagnes hiermee rekening te houden. Meer dan. 40% van de mails wordt gelezen en geopend op een mobiel toestel, maar toch zijn er nog vele emails die we in onze inbox krijgen die niet voldoen aan onze standaarden van vandaag. Magnefik bouwt emails , die niet alleen beschikbaar zijn voor mobiele apparaten, maar ook emails die de juiste inhoud bevatten, gebracht op een professionele manier, met de nodige grafische elementen om een mooi geheel te presenteren aan uw klanten, of prospecten.

top