Digitale strategie

Of je nu kiest voor een webwinkel, een responsive website, of wat dan ook.. de digitale strategie is hetgeen je succes bepaald. Magnefik neemt de analyse, en uitwerking van dit deel zeer ernstig, en deelt zijn expertise om samen met zijn klanten de beste resultaten te bereiken

De analyse

Voor Magnefik is het van cruciaal belang om onze klanten goed te begrijpen, en te kunnen aanvoelen. Daarvoor is een grondige analyse van groot belang bij het implementeren en optimaliseren van de digitale strategie. De analyse kan bestaan uit een zoek-woorden onderzoek, een grondige analyse van de website, digitale communicatie zoals email, en last bout not leest, de performantie van sociale media zoals Facebook, Twitter, Instragram etc.

 

Het voorstel

Na de uitwerking van de analyse presenteert Magnefik een gepersonaliseerde analyse aan zijn klanten. Deze geeft een overzicht van de bedrijfsdoelstellingen, een concurrentie analyse, positie op de markt, en de optimale aanpak die aan de noden van de klant voldoet. Na onderling overleg, gaat Magnefik aan de slag om de strategie stap per stap in de praktijk om te zetten. Op basis van het budget van de klant, en de specifieke noden, worden de prioriteiten en doelstellingen bepaald.

 

De opvolging en bijsturing.

Door de up-to-date expertise op het gebied van internet marketing is Magnefik een juiste keuze voor het toevertrouwen van uw online succesverhaal. Magnefik streeft naar duidelijke en transparante communicatie, en rapporteert op geregelde basis de behaalde resultaten. Tijdens een status-meeting presenteert en bepaald Magnefik de volgende doelstellingen van zijn klanten. De klant heeft op elk moment de mogelijkheid om prioriteiten te delen, en acties te communiceren, zodat Magnefik hierbij rekening kan houden bij de verdere integratie van uw digitale strategie.

 

 

 

 

top