Digitale marketing

Anno 2019 beseffen meer en meer bedrijven dat het niet voldoende is om aanwezig te zijn op de verschillende kanalen,. Het definiëren van de doelen van uw digitaal project, en de uitvoering van een gepaste digitale strategie op maat is de essentie en de sleutel tot succes.

Een inkijk in de situatie, en een grondige analyse is de start van het bepalen van de optimale marketing mix. Samen met zijn klanten bekijkt Magnefik de verschillende mogelijkheden, en noden op basis van concrete bedrijfsdoelstellingen, en het budget van de klant.

Magnefik heeft al jaren ervaring in verschillende sectoren in het bepalen, en uitvoeren van een succesvolle digitale strategie. Met de nodige know-how kunnen wij aan de slag om ook u hierin te helpen, te ondersteunen en te begeleiden in het welslagen van uw projecten.

Vindbaar via de verschillende zoekmachines

Of het nu over een kleine campagne website gaat, een website van een multinational of wat dan ook. SEO, beter bekend als het optimaliseren van de inhoud van uw website om beter te scoren in de zoekresultaten van onder andere Google,Bing en Yahoo is essentieel. Magnefik heeft alles in huis om u hierbij te helpen. Van de SEO-analyse, tot de keyword research, optimalisatie van conversiegeralteerde content etc. Wij kunnen u bijstaan om op een correcte, verantwoorde manier een boost te geven aan de autoriteit en kwaliteit van uw website.

Op de juiste manier spreken met uw doelpubliek

Iets wat vaak onderschat wordt bij het uitvoeren van een digitale strategie is de factor communicatie. Stuur je een maandelijkse professionele nieuwsbrief? Gebruik je Facebook of LinkeIn om via gesponsorde advertenties je boodschap te brengen? Of mik je op Adwords en SEO? Een antwoord op deze, en andere vragen krijg je wanneer wij een volledige digitale marketing strategie opgesteld hebben voor u. Dankzij onze jarenlange expertise binnen de digitale marketing in verscheidene sectoren is MAgnefik de uitstekende keuze voor het opmaken, of optimaliseren van uw digitale strategie.

De optimalisatie van uw website

Wist je dat de snelheid waarmee je webpagina geladen wordt, de inhoud die je toont, de manier waarop je die inhoud toont, en wel duizend andere factoren bepalen hoelang jouw bezoeker op een webpagina blijft? Straffer nog… Anno 2018 is de optimalisatie van uw website dé belangrijkste factor voor het behalen van uw doelen, en de garantie op online succes. Magnefik heeft hierin een zeer ruimte expertise opgebouwd, die u helpt om hierin te scoren. Samen met u gaan wij na hoe wij uw website kunnen optimaliseren op basis van verschillende best-practicus die toegepast worden bij de grote e-commerce website zoals Amazon, Bol.com etc.

top